+31 (0)20 611 31 33 brunschwig@brunschwig.nl

Brunschwig Bioreinigers ontwikkelt, fabriceert en levert actief biologische reinigingsmiddelen

Brunschwig Bioreinigers: zeer effectieve biologische reiniging en ontgeuring m.b.v. een aantal zorgvuldig geselecteerde non-pathogene micro-organismen. Tevens biologisch afbreekbaar. Absoluut milieuvriendelijk en ultiem duurzaam.

WE DELIVER!

BRUNSCHWIG BIOREINIGERS

In nauwe samenwerking met Noble Bio Nederland

Brunschwig ontwikkeld fabriceert en levert diverse actief biologische reinigingsmiddelen voor de professionele reinigings- en schoonmaakbranche in en buiten Nederland.

Brunschwig Bioreinigers werkt nauw samen met Noble Bio, ontwikkelaar en exclusief fabrikant van biologisch actieve producten.

Door de unieke microbiologische werking van 6 non-pathogene micro-organismen en enzymen, wordt op duurzame en blijvende wijze gereinigd en stank geëlimineerd. Kortom zeer effectieve en revolutionaire biologische reinigers met een belangrijke blijvende bijdrage aan een duurzame samenleving.

Onze belangrijkste biologische producten

Brunschwig Urinevanger;
Dual Action: zwaarbelaste (stinkende) toiletgroepen, pissoirs sanitair. Door de unieke werking wordt op milieuvriendelijke-en duurzame wijze gereinigd en stank geëlimineerd.

Brunschwig Bioforce;
Preventief en curatief biologisch ontstoppen en afbreken van organisch materiaal in rioolleidingen, leidingwerk i.h.a., Rioolputten, verputten en vetvangers door unieke microbiologische werking van diverse microorganismen en enzymen.

Brunschwig Bioblocks;
Biologisch actieve losse toiletblokjes voor het reinigen, verfrissen en afbreken van onaangename geuren.

Toepassingen

Reiniging en Eliminatie van stank bij zwaarbelaste, (stinkende) toiletgroepen en pissoirs. Preventief biologisch ontstoppen en afbreken van organisch materiaal in rioolleidingen, rioolputten, vetputten en vetvangers.

MARKTEN

Nederlandse professionele schoonmaak- en reinigingsbranche, voor toepassing in met name kantoren en gebouwen, treinen, horeca, sportaccommodaties en openbare gelegenheden.

Levering

Alle producten worden uit voorraad geleverd.
Levertijd franco
Nederland 24 tot 48 uur.
Speciaal transport en express-zendingen optioneel.
Speciale biologische reinigingsmiddelen op aanvraag leverbaar!

Partnerschap met: 

Bekijk ook onze andere Business Units

Neem contact met ons op

1 + 11 =